Saloane evenimente

Oraşul Bucureşti deţine o paletă foarte variată la capitolul saloane de evenimente, fiind un mediu propice pentru astfel de locaţii. Oricine ştie cât este de greu să organizezi un eveniment de amploare precum nunta, botezul, cununia civilă sau majoratul. De aceea este mult mai comod şi profitabil să apelăm la serviciile profesioniştilor. Restaurantele şi saloanele pentru evenimente se pot ocupa de toate amănuntele legate de pregătirile unui eveniment. De la decorarea salonului şi aranjamentele florale până la stabilirea detaliilor legate de muzică şi antren, toate pot fi organizate de reprezentanţii restaurantelor, dumneavoastră având astfel timp să vă ocupaţi de alte priorităţi.

Cele mai importante evenimente din viaţa fiecăruia dintre noi, au onoarea de a fi sărbătorite în spaţii elegante, în care rafinamentul şi calitatea se împletesc dând naştere unor petreceri relizate după standardele fiecărui posibil client. Alături de familie şi prieteni puteţi serba evenimentele majore din viaţa dumneavoastră în locaţii elegante, spaţioase şi primitoare.

Amploarea pe care au dobândit-o saloanele pentru evenimente a condus la o creştere semnificativă a calităţii seviciilor oferite.

Arta culinară îşi ocupă un loc de cinste în preparate speciale sau tradiţionale, oferind clienţilor meniuri concepute de profesionişti, în care se îmbină gusturi şi arome desăvâşite. Clienţii sunt trataţi cu respect de un personal calificat, al cărui scop este de a onora orice cerere şi de a-şi îndeplini îndatoririle cu multă seriozitate.

Saloanele pentru evenimente situate pe raza sectorului 4 a oraşului Bucureşti pun la dispoziţia doritorilor toate informaţiile necesare pentru organizarea unei petreceri de mare clasă. Studiind ofertele saloanelor pentru evenimente din sectorul 4 sigur veţi descoperi locul ideal în care veţi putea beneficia de organizarea impecabilă a petrecerii dumneavoastră.

Echipe de profesionişti vă stau la dispoziţie cu oferte şi sfaturi ce vă vor ajuta să petreceţi clipe de neuitat cu ocazia importantelor evenimente din viaţa dumneavoastră.

Saloanele pentru evenimente organizează într-un cadru special, petreceri de majorat, botez, nuntă, cununie civilă, tăierea moţului sau revelion. Ofertele locaţiilor sunt foarte atrăgătoare şi sunt concepute în ideea de a vă încununa cu multă eleganţă şi calitate momentele împortante ale vieţii.

Restaurantele din sectorul 4 pun la dispoziţia dumneavoastră săli de diferite capacităţi, locaţii cu dotări speciale conforme cu cererea pieţii şi oferă multe facilităţi.

Cei doritori pot analiza saloanele pentru evenimente aflate pe raza sectorului 4 din Bucuresti, ale restaurantului Polyn Royal:

RESTAURANTUL POLYN ROYAL, situat în cartierul Berceni pe strada Lt. Vasile Pâiuş numărul 6 vă stă la dispoziţie cu informaţiile necesare la numerele de telefon 0723 601 078 sau 0761.33.00.43.

Restaurantul Polyn Royal din sectorul 3, Berceni, Bucuresti deţine trei mari saloane special concepute pentru organizarea de evenimente. Locaţia pune la dispoziţia clientului posibilitatea de a-şi alege nuanţele în care vor fi aranjate saloanele, oferă oportunitatea de a modifica meniurile prestabilite pentru nunţi şi botezuri şi permite o serie de alte avantaje.

Salonul Delux are o capacitate de 150 de locuri şi este amenajat în stilul clasic

Salonul Royal este proiectat pe stilul elegant şi dispune de 90 de locuri.

Salonul Magic oferă 80 de locuri aranjate în stilul clasic.

Saloanele sunt dotate cu ring de dans, mese rotunde, aer condiţionat, ventilaţie, sonorizare şi pot fi decorate în culoarea aleasă de client. Aranjamentele meselor pentru evenimente sunt cadou din partea locaţiei şi nu se percepe taxă de sală.

Bucătari profesionişti vor pune la dispoziţia dumneavoastră feluri de mâncare dintre cele mai variate şi vă vor determina să alegeţi fără urme de îndoială meniurile şi saloanele restaurantului pentru a petrece evenimente de neuitat. Eleganţa şi nobleţea locului, calitatea serviciilor, preţurile avantajoase, conferă valoare şi stil restaurantului.

Saloanele oferă clienţilor posibilitatea de a organiza mese pentru parastas, având oferte de meniuri ce cuprind feluri de mâncare „de dulce” sau feluri de preparate „de post”. Preţurile sunt avantajoase iar meniurile realizate din feluri de mâncare speciale.

Saloanele pentru evenimente situate în cartierul Berceni din Bucuresti funcţionează conform normelor impuse de lege, deţin toate avizele de funcţionare şi au ca prim scop servirea ireproşabilă a clientului. Majoritatea sunt prevăzute cu parcare, garderobă şi sisteme de ventilaţii. Dotarea cu sistem wireless, televizoare şi aer condiţionat este aproape nelipsită.

Pentru realizarea de evenimente speciale, restaurantele vin în întâmpinarea clienţilor cu oferte de formaţii muzicale şi DJ. Clientul poate veni cu propria formaţie care se va ocupa de buna dispoziţie a invitaţilor.

Atunci când veţi începe pregătirile pentru organizarea unei nunţi, a unui botez sau majorat, veţi găsi tot ceea ce aveţi nevoie apelând la serviciile specializate oferite de restaurantele ce vă vor pune la dispoziţie saloane de evenimente, elegante şi rafinate.

Meniurile petrecerilor de botez sunt însoţite de „camera bebeluşului”. Părinţii vor fi eliberaţi astfel de teama că micuţul va fi expus prea mult timp zgomotului şi aglomeraţiei. Saloanele oferă posibilitatea celui mic de a se odihni, de a-şi bea lăpticul în linişte. Este o facilitate pe care o practică majoritatea restaurantelor.

Calitatea preparatelor, serviciile ireproşabile şi ofertele saloanelor de evenimente din sectorul 4, vor facilita petrecerea unor momente de neuitat alături de cei dragi şi de familie.

Posibilitatea clientului de a-şi alege modul de aranjare al salonului, ofertele de preţuri pentru meniurile de nuntă şi botez, reducerile substanţiale pe care le practică majoritatea restaurantelor, toate vin în întâmpinarea dorinţelor clienţilor.

Paleta largă de restaurante şi saloane din sectorul 4 oferă oricărui client posibilitatea de a găsi ceea ce îşi doreşte pentru organizarea unui eveniment. Exigenţele clienţilor vor fi satisfăcute, cu siguranţă, de gama largă a variantelor de saloane pentru evenimente. Colaborarea permanentă dintre client şi reprezentanţii restaurantului stau la baza reuşitei petrecerii ce urmează a fi organizată.

Piaţa de gen este foarte ofertantă în municipiul Bucureşti, venind în întâmpinarea oricăror cerinţe.