Meniu botez

 INAINTE DE A VENI LA LOCATIE, VA RUGAM SUNATI LA NUMERELE DE TELEFON EXPUSE PE SITE PENTRU A VA ASIGURA CA CINEVA DIN CONDUCERE ESTE LA LOCATIE PENTRU A VA FACE OFERTA SI A VA ARATA SALOANELE!!!

PRET MENIU 240 lei sambata, 230 lei duminica ultra all inclusiv!!! 

Evenimentele fericite din viaţa fiecăruia dintre noi merită a fi petrecute alături de prieteni şi familie. Astfel bucuria noastră va fi împărtăşită tuturor şi vom fi fericiţi văzând că cei dragi nouă se bucură pentru realizările noastre şi ne sunt alături în cele mai importante momente.

TEL  0725878762 . 0723 60 10 78

Meniurile de botez recomandate de restaurantul Polyn Royal sunt:

Meniul de botez:

MENIU SILVER (varianta 1)

      240 lei/pers – open bar.

 

GUSTARE

Trandafiri din salam uscat.

Muschi file.

Galatina de pui.

Rulada de cascaval.

Tortilla cu parfait de ficat de pui.

Chiftelute.

Paleta de masline.

Puisori din oua umplute.

Castraveti.

Rosii cu salată de vinete.

Bulgarasi de branza fina ( cocos, boia, verdeturi).

Rulou sunca Praga cu salata de cruditati.

Barcuta icre de crap cu somon.

 

FELUL II

Sarmalute cu smantana, bacon, ardei iute si mamaliguta.

sau

Peste pastrav/ merluciu, cu Cartof natur, morcov baby carrot.

 

FELUL III

Mixt grill (ceafa porc+piept pui).

Cartofi cu rozmarin.

Salata de varza cu morcov si marar.

 

APERITIV: Sampanie, Whisky Balantines, Whisky Teachers, Long Jhon, Coniac Alexandrion 5*, Votca Stalinskaya, Crema Whisky, Vermut Garone, Lamaie. Gheata.

 

VIN: PREMIAT (0,7L); VIN la carafa VINUL STRAMOSESC alb, roze si rosu, (sau orice alt vin doreste clientul cu achitarea diferentei de pret, la pretul de en-gros).

 

APA minerala, apa plata.

SUCURI Pepsi, Fanta, Prigat

CAFEA Ciocolata calda, Capucino.

ALUNE, SARATELE.

 

TORTUL BEBELUSULUI personalizat.

 

DIN PARTEA CASEI:

Aranjamentul salii (rosu, albastru, visiniu, auriu, ciocolatiu, orange, mov, vernil la alegere), suporti flori, flori pentru mese, loc pentru fotografii.

CAMERA BEBE dotata cu baie.

 Restaurantul are bucatarie proprie si doua terase cu flori, verdeata si umbra naturala.

 

MENIU GOLD (varianta 2)

PRET MENIU 260  LEI SAMBATA SI 250 LEI DUMINICA

 

   GUSTARE

  Muschi file.

  Trandafiri din salam Milano.

  Galatina de pui cu legume.

  Tortilla cu parfait de ficat de pui.

  Barcuta cu mousse de branza.

  Chiftelute cu susan.

  Tartina cu icre de crap.

  Rosie cu salata de vinete.

  Rulada de cascaval.

  Oua umplute cu ciuperci.

  Sunca Praga cu salata de cruditati.

  Nufar de castravete.

  Masline.  

 

   FELUL II

  File salau/ pastrav, cartofi natur, brocoli, morcov baby carrot.

       sau

  Sarmalute traditionale de curcan cu mamaliguta, bacon, smantana si ardei iute.

 

     FELUL III

Ceafa marinata de porc, pulpa dezosata de pui, carnaciori, cartofi cu rozmarin , salata de varza cu castraveti, (morcovi), si marar.

 

     BAUTURI OPEN BAR

  APERITIV: Sampanie, Whisky J&B / Ballantines , Vodka Absolut, Vodka Apple, Gin tonic, Campari orange,  Martini  tonic, Crema whisky, Mojito. Bere. Energizant.

   VIN: Feteasca Regala de Jidvei / Rizling de Jidvei / Grasa de Cotnari sau la carfa vinul casei VINUL STRAMOSESC alb, roze si rosu.

  APA minerala si apa plata.

 CAFEA, ciocolata calda, capucino.

 SUCURI: Pepsi, Fanta, suc natural.

 

 Alune, saratele.

 Fructe 

 TORTUL BEBELUSULUI personalizat.

 

 DIN PARTEA CASEI:

 

 ARANJAMENTUL SALII: culoare la alegere (mov, bleo, rosu, visiniu, auriu, ciocolatiu, vernil, somon), supotrti si flori pe mese, loc amenajat pentru fotografii.

 

 Camera pentru bebelus cu baie.

 

 RESTAURANTUL ARE BUCATARIE PROPRIE SI DOUA TERASE CU FLORI, VERDEATA  SI UMBRA   NATURALA.

 

 MENIUL POATE FI MODIFICAT IN FUNCTIE DE DORINTELE CLIENTULUI.

TELEFON 0725878762

 

*Pentru alte variante de meniu sau pentru a schimba unele componente, contactați restaurantul.

Pregătirea pentru serbarea evenimentelor măreţe din viaţa noastră presupune mult timp alocat, multă căutare, decizii greu de luat şi multă implicare.

botezUna dintre etapele importante ale vieţii noastre este momentul când devenim părinţi. Bucuria şi măreţia momentului sunt copleşitoare prin însăşi însemnătatea lor. Responsabilitatea pe care ne-a oferit-o viaţa ne sperie şi ne umple de fericire în acelaşi timp. Suntem conectaţi total la micuţa comoară din viaţa noastră, lucru care ne solicită foarte tare. Energia şi atenţia noastră sunt focusate strict pe micuţ, pe tot ce este legat de creşterea, sănătatea şi siguranţa acestuia. În acest vârtej de simţiri şi schimbări, trebuie să ne adunăm forţele şi să încununăm momentul naşterii copilului nostru prin pregătirea unui botez pe măsura fericirii pe care a adus-o sosirea lui în vieţile noastre.

Vom demara acest moment prin schiţarea unui plan. Ne vom hotărî cum dorim să organizăm această petrecere, câte persoane vom invita să ne fie alături în momentul creştinării coplilului şi vom ţine cont de posibilităţile financiare de care dispunem. După ce am decis amploarea pe care o vom da evenimentului, începem căutarea tuturor informaţiilor necesare.

Stabilim cu preotul care urmează a creştina copilul şi cu naşii data şi ora botezului, căutăm cele mai potrivite modele de „invitaţii de botez”, alegem mărturiile, ne pregătim ţinutele şi, cel mai important, ne informăm cu privire la restaurantul unde vom organiza evenimentul. Fiind locul unde se va desfăşura întrega petrecere, unde cel mic va fi felicitat alături de părinţi şi de naşi pentru frumosul moment pe care îl serbează, trebuie stabilit foarte clar ce dorim să ne ofere locaţia respectivă.

În Bucureşti există multe locaţii destinate acestor evenimente. Unul dintre cele mai apreciate restaurante unde se găzduiesc astfel de momente este RESTAURANTUL POLYN ROYAL, situat în cartierul Berceni, sectorul 4, pe strada Lt. Vasile Păiuş, numărul 6.

Eleganţa şi rafinamentul locaţiei va fermeca din prima clipă. Profesionalismul personalului şi calitatea preparatelor va fi un plus în luarea deciziei de a alege acest restaurant pentru a găzdui botezul copilului nostru.

RESTAURANTUL POLYN ROYAL pune la dispoziţia clienţilor trei mari saloane special destinate evenimentelor de acest gen.

Saloanele elegante, amenajate cu multă clasă, sunt învăluite într-o atmosferă caldă, luminoasă şi primitoare, specifică unei petreceri de botez. Clienţii au posibilitatea de a-şi alege culoarea în care va fi decorat salonul unde se va petrece fericitul eveniment. Restaurantul pune la dispoziţia acestora o paletă largă de culori: vişiniu, vernil, auriu, roşu, portocaliu, albastru şi mov.

Aranjarea salonului şi aranjamentele ce vor împodibi atmosfera de petrecere vor constitui un cadou. Cadou pe care reprezentanţii restaurantului îl oferă clienţilor care decid să beneficieze de serviciile ireproşabile ale locaţiei. Acestora nu li se va percepe nicio taxă pentru serviciile de aranjare a salonului, fiind „din partea casei”. Acesta este unul din multele avantaje pe care le oferă Restaurantul Polyn Royal celor ce aleg să-şi serbeze în această locaţie evenimentele fericite din viaţa lor. Tot la capitolul avantaje notăm şi faptul că restaurantul nu percepe taxă de sală.

Capacitatea maximă a restaurantului este de 150 de locuri. Aceste date vă pot asigura că se poate organiza o petrecere elegantă, unde toţi invitaţii se vor simţi bine într-un spaţiu care oferă confort, siguranţă şi calitate.

Saloanele sunt prevăzute cu ring de dans, pardoseală mochetată, aer condiţionat şi ventilaţie.  Mesele sunt rotunde şi vor fi amenajate ţinându-se cont şi de preferinţele clienţilor. Aceştia vor pune la dispoziţia personalului schema exactă cu aşezarea locurilor invitaţilor la mese, vor aduce în timp util mărturiile ce vor fi pregătite pentru fiecare invitat şi vor colabora permanent cu reprezentanţii restaurantului pentru ca rezultatul final să fie unul pe măsura importanţei evenimentului şi a aşteptărilor.

Cele trei saloane pe care restaurantul le pune la dispoziţia clienţilor, destinate evenimentelor sunt:

  • SALONUL DELUXE – amenajat în stil clasic, având o capacitate de 150 de locuri
  • SALONUL ROYAL – un salon elegant, cu o capacitate de 86 de locuri
  • SALONUL MAGIC – amenajat în stil clasic, cu o capacitate de 80 de locuri

Meniul restaurantului Polyn Royal, destinat petrecerilor de botez este variat şi acoperă o gamă largă de preferinţe culinare. Un aspect important este acela că restaurantul oferă clientului posibilitatea de a face modificări în meniu, de comun acord cu personalul specializat, în limita în care acestea pot fi onorate. De asemenea clientul poate aduce propria băutură ce urmează a fi servită invitaţilor. Şampania, alunele şi sărăţelele nu vor fi luate în calcul pe nota de plată, fiind cadou din partea restaurantului.

 

Felurile de mâncare cu specific tradiţional sunt preparate după reţete autentice. Bucătari profesionişti vor da gustul desăvârşit tuturor preparatelor, respectând reţetare şi gramaje şi pregătind totul cu multă responsabilitate. Toate ingredientele sunt proaspete şi depozitate în cele mai bune condiţii, conform regulilor impuse de normele în vigoare.

Prepararea felurilor de mâncare în care sunt incluse ingrediente preparate pe grătar se va face pe grătarul de cărbuni. Totul se serveşte la temperatura optimă şi în succesiunea prezentată în meniul de botez sau stabilită de comun acord cu clientul.

Personajul principal al frumoasei poveşti ce se va depăna în elegantele saloane ale RESTAURANTULUI POLYN ROYAL, micuţul creştinat, va beneficia de o cameră liniştită unde va putea să se odihnească şi să-şi bea lăpticul. Camera va fi apreciată atât de cel mic, cât şi de mămica emoţionată, având un spaţiu liniştit unde să se ocupe de micul sărbătorit şi unde va putea depozita lucruşoarele necesare celui mic.

După ce sunt parcurse toate aceste informaţii şi după ce este vizionat restaurantul, va fi uşor a lua decizia finală. Este cu siguranţă un loc potrivit pentru petrecerea de botez a copilului dumneavoastră.

Rafinamentul şi eleganţa locului, profesionalismul angajaţilor, respectul cu care sunt trataţi clienţii şi dorinţele acestora, constituie un avantaj în alegerea acestei locaţii.

Stabilirea tuturor detaliilor împreună cu personalul restaurantului şi deschiderea acestora spre orice propunere a dumneavoastră vă vor elibera de încordarea care cuprinde orice părinte atunci când pregăteşte un eveniment de aşa amploare. Personalul se va asigura că totul se va desfăşura conform planurilor dumneavoastră.

Micuţul dumneavoastră va fii serbat aşa cum se cuvine, cu multă bucurie şi mulţumire. Părinţii, naşii şi prietenii acestora vor petrece o seară de neuitat într-o atmosferă caldă, plăcută şi elegantă.

Restaurantul Polyn Royal, situat în cartierul Berceni pe strada Lt Vasile Păiuş numărul 6, va veni în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră pentru a putea organiza cele mai frumoase petreceri cu ocazia evenimentelor importante ale familiei şi prietenilor dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii şi amănunte ce v-ar putea interesa puteţi contacta personalul restaurantului la numerele de telefon  0725 87 87 62. Programul zilnic de funcţionare al restaurantului este între orele 09.00 şi 23.00.

Vă dorim tuturor celor care veţi decide să organizaţi petrecerea de botez a micuţului dumneavoastră în cadrul restaurantului Polyn Royal, să aveţi o petrecere de vis pe care să nu o uitaţi prea curând şi să fiţi mulţumiţi de serviciile de care aţi beneficiat.